Чортків online

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО засідання виконавчого комітету

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО

засідання виконавчого комітету

Чортківської міської ради

23 серпня 2017 року

  1. Про роботу служби у справах дітей  міської ради.

 

  1. Про встановлення розміру плати за навчання у Чортківській міській музичній школі на 2017-2018 рр.

 

  1. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень на території міста Чорткова.

 

  1. Про надання дозволу на продовження експлуатації металевого павільйону для ведення підприємницької діяльності по вул. Ринок,20 в місті Чорткові.

 

  1. Про зміну поштової адреси на молодіжний центр в місті Чорткові по вул. Незалежності,51В, власник – гр. Мазуренко Святослав Олегович.

 

  1. Про надання дозволу Міць Ігорю Михайловичу на встановлення тимчасової споруди (пересувний кінотеатр) для ведення підприємницької діяльності на площі Героїв Євро майдану в місті Чорткові.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди в місті Чорткові по вул. А.Шептицького,14А, власник – гр. Новак Оксана Павлівна.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди в місті Чорткові по вул. Копичинецька,39А, власник – гр. Олексюк Мойсей Григорович.

 

 

  1. Про надання дозволу ФОП Гуменюк Надії Романівні на розширення зовнішньої реклами – білборда в м. Чортків по вул. Копичинецька.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди в місті Чорткові по вул. Івана Богуна,4 власник – гр. Тильний Євген Йосипович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на нежитлове приміщення (магазин) в місті Чорткові по вул. Ринок, 51/2, власник – гр. Фундитус Оксана Євстахівна.

 

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди в місті Чорткові по вул. А.Шептицького,14Б власник – гр. Швед Юлія Михайлівна.

 

  1. Про продовження терміну дій дозволу ПТ «Ломбард»Регіональний» ПП «Злато дар 585» і Компанія на розміщення зовнішньої реклами в м. Чортків по вул. Ринок,3.

 

  1. Про продовження терміну дій дозволу ТОВ «Алло» на розміщення зовнішньої реклами в м. Чортків по вул. Т.Шевченка,13.

 

  1. Про продовження терміну дій дозволу ФОП Ткачук Наталії Данилівні на розміщення зовнішньої реклами в м. Чортків по вул. Т.Шевченка,22.

 

  1. Про зміну поштової адреси на магазин з житловими приміщеннями в місті Чорткові по вул. Князя Володимира Великого,1Г власник – гр. Топорівський Іван Іванович.

 

  1. Про зміну поштової адреси на магазин з житловими приміщеннями в місті Чорткові по вул. Князя Володимира Великого,1Г власник – гр. Фучила Віталій Романович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди в місті Чорткові по вул. Івана Пулюя,14А, власник – гр. Колодюк Володимир Дмитрович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди в місті Чорткові по вул. О.Гончара,31А, власник – гр. Прокоп Любов Іванівна.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди в місті Чорткові по вул. А Шептицького,14 власник – гр. Барчишак Світлана Петрівна.

 

  1. Про затвердження Додатку № 5 до Титульного списку об’єктів вулично – шляхової мережі міста Чорткова по поточному ремонту на 2017 рік.

 

  1. Про прийняття на баланс Чортківським ККП нерухомого майна.

 

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту