Чортків online

У міській раді відбулись громадські слухання

Згідно з розпорядженням міського голови Володимира Шматька від 02 серпня 2017 року № 195 – од “Про організацію проведення громадських слухань”, керуючись Законом України “ Про місцеве самоврядування в Україні” іншими законодавчими актами 18 серпня п.р. у приміщенні міської ради відбулись громадські слухання.

Володимир Шматько: “На, жаль, попри те, що інформацію про проведення громадських слухань було опубліковано на офіційному сайті міської ради, в газеті “Чортківський вісник” та анонсовано в соціальних мережах, громаду нашого міста сьогодні представляють лише 40 зареєстрованих осіб. Дуже хотілося б, щоб активних людей у Чорткові було більше. Адже ми завжди відкриті для вас, чекаємо ваших пропозицій та сподіваємось на конструктивну співпрацю”.

Для забезпечення належного рівня роботи з проведення громадського обговорення головуючим слухань обрано міського голову Володимира Шматька, секретарем – головного спеціаліста юридичного відділу Наталію Мандяк, до складу лічильної комісії включено трьох чоловік – депутата міської ради Зоряну Лесейко, головного бухгалтера відділу культури, туризму, національностей та релігії Оксану Гукалюк, місцевого активіста, підприємця Анатолія Петльованого.

Після процедури обрання та затвердження порядку денного присутні приступили до розгляду питань (всього 8), внесених на розгляд громадських слухань.

Про затвердження детального плану території (зміна цільового призначення земельної ділянки) для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення та паркінгом по вул. Монастирська в м. Чорткові, Тернопільської області доповів головний архітектор проекту Олег Джула (розробник – Спільне мале підприємство “Науково-виробнича фірма “ОКО”).

Після детального обговорення проекту учасниками громадських слухань погоджено розглянути це питання на черговій сесії міської ради.

Також погоджено внести на розгляд сесії міської ради й інші питання порядку денного.

Чергові громадські слухання відбулись в рамках правових норм діючого законодавства, згідно з запропонованим регламентом та з дотриманням вимог та правил, затверджених Положенням про громадські слухання в місті Чорткові.

Своєчасну та якісну підготовку заходу забезпечували: Вандяк Н.П. – головний спеціаліст юридичного відділу, Глущук У.І. – начальник відділу містобудування, архітектури та капітального будівництва, Губ’як Р.Т. – начальник відділу земельних ресурсів та охорони навколишнього середовища міської ради.

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту