Чортків online

Увага! Важливі зміни!

Шановні жителі міста Чорткова!

У зв’язку з Постановою Кабінету Міністрів України від 18.08.2017 р. № 609 “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України” порядок призначення та надання житлових субсидій змінено.

Так, відповідно до прийнятих змін розрахунок субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг у жовтні на опалювальний період буде проводитись на підставі доходів за I півріччя 2017 року.

Разом з тим, при призначенні субсидії для відшкодування витрат на придбання твердого палива і скрапленого газу враховуються доходи за попередній календарний рік.

Відповідно до цієї Постанови протягом вересня місяця п.р. управління соціального захисту населення, сім’ї та праці міської ради на основі переданих даних з Чортківської об’єднаної державної податкової інспекції ГУ ДФС у Тернопільській області та Управління Пенсійного фонду України в Чортківському районі буде опрацьовувати інформацію про доходи усіх отримувачів субсидій для забезпечення проведення відповідного розрахунку.

Я, як міський голова, звертаюсь до усіх громадян-отримувачів субсидій: міська рада, зокрема, працівники управління соціального захисту населення, сім’ї та праці будуть робити все можливе для забезпечення своєчасного проведення відповідного розрахунку.

У той же час, просимо з розумінням поставитись до роботи фахівців управління, які в переважній більшості виконують делеговані державою повноваження.

При цьому, через додаткові навантаження, для вчасного призначення державних соціальних допомог, призначення житлових субсидій нерідко працюють понаднормово.

З повагою міський голова Володимир ШМАТЬКО

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту