Чортків online

Загальноосвітні школи міста готові до навчального року!

Для перевірки стану готовності усіх загальноосвітніх навчальних закладів міста до нового навчального року представники міської влади здійснюють інспектування освітянських закладів.

Сьогодні заступник міського голови Роман Тимофій спільно з головним спеціалістом управління освіти, молоді та спорту Оксаною Карпінською та інженером з охорони праці управління Віктором Котанським й представником управління Держпродспоживслужби в Чортківському районі Іриною Майбою побували у загальноосвітніх школах I-III ст. № 2, № 6, № 7.

Як і напередодні, комісія детально оглянула приміщення навчальних класів, спортзалів, майстерні з трудового навчання, їдальні, харчоблоки. За підсумками перевірки суттєвих порушень стосовно дотримання санітарно-гігієнічних вимог, норм облаштування та утримання цих загальноосвітніх навчальних закладів не виявлено.

Міська влада одним із пріоритетних напрямків вважає створення належних умов для навчання та виховання дітей. На цьому неодноразово наголошує міський голова Володимир Шматько.

З цією метою з міського бюджету виділяються кошти на проведення як поточних так і капітальних ремонтів. Зокрема, у 2017 році на поточні видатки загальноосвітній школі № 2 виділено 70 тис. грн.; загальноосвітній школі № 6 – 28 тис. грн.; загальноосвітній школі № 7 – 80 тис. грн..

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

 

Рубрики: Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту