Чортків online

91 – річна жителька Чорткова відзначена орденом «За заслуги» ІІІ ступеня

З нагоди відзначення державною нагородою України Ярославу Левицьку привітав міський голова Володимир Шматько разом із головою Тернопільської ОДА Степаном Барною, депутатом Тернопільської обласної ради Любомиром Біликом, головою Чортківської районної державної адміністрації Михайлом Сташківим та його заступником Іваном Віватом.

За значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм Ярославу Левицьку Указом Президента України нагороджено орденом «За заслуги» ІІІ ступеня. Нагороду колишній зв’язковій УПА, під псевдонімом «Козачка», вручив голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

Ярослава Левицька, уродженка с. Улашківці, Чортківського району наразі проживає у м. Чорткові з дочкою. Ярослава Миколаївна – член Спілки політв’язнів і репресованих Чортківського району, член Всеукраїнського братства ветеранів ОУН-УПА імені генерала Романа Шухевича – «Тараса Чупринки», а також багатолітній політв’язень, борець за волю і незалежність України.

Пані Ярослава щиро зраділа нагороді і гостям, декламувала вірші та співала з ними пісень. При нагоді переповіла декілька історій з національно-визвольної боротьби за незалежність України та свого нелегкого життєвого шляху.

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту