Чортків online

Шановні вчителі! Дорогі учні, студенти, батьки!

Щиро вітаю вас із Днем знань!

Перший дзвінок і початок нового навчального року – це свято, яке об’єднує всі покоління.
Адже ми вчимося все життя, розвиваючи таланти і набуваючи безцінного досвіду. Але міцним фундаментом цих знань служать основи, закладені в школі.

Бажаю усім, хто в цей день прийде до навчальних закладів здобувати знання, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети.

Нині, у час складних випробувань, Україні дуже потрібні грамотні спеціалісти, справжні патріоти, готові розбудовувати життя у нашій країні за європейськими стандартами.

Переконаний, що ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, бо саме вам, юним і талановитим належить втілювати свої знання заради процвітання рідного міста й незалежної, єдиної, сильної держави.

Завдання ж міської влади, педагогів, батьків — створити належні умови для вашого навчання та розвитку.

Я, як міський голова запевняю, що спільно з депутатським корпусом ми і надалі сприятимемо поліпшенню матеріально-технічної бази освітянських закладів для отримання якісної освіти наших учнів. 
Цей один із стратегічних пріоритетів, визначених у нашій діяльності, залишається незмінним.

Бажаю приємних вражень і легкого навчання і нашим першокласникам, які вперше ступлять на незвіданий шлях країни знань, і випускникам, для яких перший дзвінок прозвучить востаннє, і усім тим, у кого попереду ще багато років пізнання.

Вчіться, мрійте і дійте! Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні, будьте активними у громадському житті.

Я бажаю мудрості, терпіння, виваженості та оптимізму педагогам, які нині зустрічають учнів, студентів і вихованців на порозі навчальних закладів, і батькам, які проводжають своїх дітей у нове життя.

У цей день бажаю усім наснаги, здоров’я, мирного неба і добробуту!
Зі святом! З днем знань!

З повагою 
міський голова Володимир Шматько

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту