Чортків online

Міська влада привітала підприємців

З нагоди відзначення Дня підприємців у приміщенні міської ради відбулись урочистості, приурочені цій події.

У сесійній залі зібрались представники малого і середнього бізнесу, які в непростих умовах сьогодення своєю наполегливою працею, активною громадською позицією та ініціативністю активно сприяють вирішенню актуальних проблем економіки міста.

Звертаючись до присутніх, міський голова Володимир Шматько від імені усієї громади Чорткова висловив слова вдячності усім підприємцям міста.

Зокрема, він зазначив:

“Шановні творці міста! Я дякую кожному з вас за вашу працю, за чесно сплачені податки, що напряму пов’язані з усіма роботами, що проводяться в Чорткові.

Підприємці є надійною опорою громади міста Чорткова й України. Ви створювали перший, другий майдани, йшли на схід, допомагали нашим воїнам АТО. Ваша волонтерська діяльність й благодійна допомога слугує підтвердженням християнських чеснот: вміння поділитись з ближнім. Так само як в церкві християни діляться проскуркою — богослужбовим літургійним хлібом, так і ви ділитись своїм заробітком із ближнім, допомагаєте спільно з нами творити Чортків.

Хочу запевнити вас, що міська влада завжди відкрита для вас, ми працюємо чесно без хабарів і корупційних схем. Це для вас повинно стати додатковим стимулом для розширення бізнесу, створення нових робочих місць, не шукати заробітків за кордоном, а працювати й розвивати економіку Чорткова.

Лише у тісній співпраці бізнесу і влади досягнемо позитивних результатів!

Творімо разом Чортків, який хочемо бачити для нас, наших дітей і внуків!”

Розпорядженням міського голови за плідну співпрацю з органами місцевого самоврядування, спрямовану на розвиток територіальної громади, вагомий внесок у розвиток та процвітання міста, високий професіоналізм, активну життєву позицію і громадську діяльність та з нагоди відзначення Дня підприємців цілий ряд приватних підприємців нагороджено грамотами міської ради.

Додали святкового настрою і художні номери: інструментальні композиції у виконанні квартету викладачів Чортківської міської музичної школи, чудовий спів студентки Чортківського державного медичного коледжу Ольги Половчук, учениці музичної школи Ангеліни Мазур (керівник – Оксана Морозюк).

 

.

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту