Чортків online

Відбувся черговий прийом громадян

Очільник міста Володимир Шматько провів прийом громадян. Сьогодні на прийомі побували 15 жителів міста.

З проханням надати дозвіл на відключення від тепломережі та встановлення індивідуального опалення звернулись активні мешканці будинку по вул. В. Великого, 2 Б, де створено ОСББ. Представники цього будинку вже замінили водопровідні труби, встановили лічильники, проводять роботи з утеплення, а саме: частково замінили вікна й двері в під’їздах .

Володимир Петрович доручив начальнику відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та інфраструктури Василю Воціховському з’ясувати стан справ по будинку та в рамках прийнятої міською радою Програми підтримки ОСББ у м. Чорткові на 2016-2020 роки, за якою вони можуть претендувати на співфінасування з міського бюджету, запропонував мешканцям допомогу з утепленням фасаду будинку. Згідно з Програмою, за умови проведення енергозберігаючих ремонтних робіт (утеплення фасаду будинку, даху)70 відсотків робіт буде профінансовано з міського бюджету, а 30 – оплатять мешканці.
“Ми обов’язково допоможемо жителям міста, які
прагнуть змінити на краще своє місто. Своїм позитивним прикладом ви продемонструєте пасивним мешканцям, що завдяки проявленій ініціативі можна багато зробити для покращення умов свого житла. Таким небайдужим мешканцям міська влада обов’язково сприятиме”, – зазначив Володимир Шматько.

З подякою за плідну роботу та шанобливе ставлення до громадян, що звертаються до начальника управління соціального захисту, населення сім’ї та праці Ігора Грицика, прийшла жителька вул. Шевченка, 10.

Ряд звернень стосувались допомоги у працевлаштуванні.

По кожному зверненні надано вичерпні відповіді. Для питань, що потребують опрацювання, міський голова доручив відповідним структурним підрозділам оперативно розглянути їх та сприяти у вирішенні.

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту