Чортків online

Міська рада братиме участь у конкурсі з енергоефективності

На виконання підписаної міським головою Володимиром Шматьком у жовтні місяці 2016 року у м. Єревані (Вірменія) Європейської ініціативи “Угода мерів — Схід” та з метою подання пропозиції до програми ЄС «Угода мерів – Демонстраційні проекти» (CoM-DeP) та реалізації Плану дій сталого енергетичного розвитку та адаптації до змін клімату м. Чорткова до 2030 р., очільник міста спільно з начальником відділу муніципального розвитку, інвестицій та енергоменджменту Юлією Демкович, головним спеціалістом управління освіти, молоді та спорту Світланою Волошин за участі директора ЗОШ № 7 Віталія Скриника зустрілись з директором ТОВ БК “Вся Україна” Андрієм Гладських та його представниками для підготовки проекту з енергозбереження та енергетичної ефективності будівлі загальноосвітньої школи № 7.

Оскільки Європейська комісія оголосила конкурс проектних пропозицій щодо підвищення енергоефективності та вирішення проблем зміни клімату в країнах Східного партнерства з метою надання підтримки місцевим органам влади в процесі реалізації заходів, включених в Плани дій зі сталого енергетичного розвитку (SEAPs) і Плани дій зі сталого енергетичного розвитку і клімату (SECAPs), очільник міста доручив фахівцям цієї будівельної компанії в найкоротші терміни провести енергоаудит ЗОШ № 7 та підготувати проектно-кошторисну документацію для подання на конкурс.

Володимир Шматько: “Ми поставили собі мету — створити на базі загальноосвітньої школи № 7 “Школу майбутнього”. Для цього плануємо утеплити дах і фасад будівлі, замінити вікна, встановити вентиляційну систему з рекуперацією, провести реконструкцію котельні з встановленням твердопаливних котлів. У разі перемоги в оголошеному Європейською комісією конкурсі наших проектних пропозицій, наші амбітні плани будуть реалізовані”.

 

    
Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту