Чортків online

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО

ПРОЕКТ

порядку денного двадцять восьмої сесії Чортківської міської ради VІІ скликання

14 вересня 2017 року

  1. Про стан підготовки житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 роки.

Інформує: начальник відділу ЖКГ, транспорту і зв’язку Воціховський В.Ю.

  1. Про роботу комунального підприємства «Парковий культурно-спортивний комплекс» за 2016 – звітний період 2017 року».

Інформує: директор КП Парковий, культурно – спортивний комплекс Снігур В.Ю.

  1. Про стан організації харчування учнів у загальноосвітніх навчальних закладах м. Чорткова.

Інформує: начальник управління освіти, молоді та спорту Поліщук Л.М.

  1. Про хід виконання Програми розвитку волейболу і баскетболу на 2016-2020 роки.

Інформує: начальник відділу молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту Нагірний В.С.

  1. Про затвердження проектів-переможців за програмою «Громадський бюджет міста Чорткова на 2017-2021 роки».

Інформує: начальник відділу муніципального розвитку, інвестицій та енергоменеджменту Демкович Ю.І.

  1. Про затвердження Положення про офіційний веб-сайт Чортківської міської ради та її виконавчого комітету.

Інформує: завідувач сектору інформаційно-програмного забезпечення Школьницький Б.О.

  1. Про затвердження Порядку використання коштів резервного фонду міського бюджету.

Інформує: В.О. начальника фінансового управління Кузик Г.Б.

  1. Про Наглядові ради при комунальних підприємствах Чортківської міської ради.

Інформує: начальник відділу ЖКГ, транспорту і зв’язку Воціховський В.Ю.

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2016 року №491 «Про міський бюджет на 2017 рік».

Інформує: В.О. начальника фінансового управління Кузик Г.Б.

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 06 липня 2016 р. № 264 «Про Програму розвитку комунального підприємства «Парковий культурно-спортивний комплекс».

Інформує: директор КП Парковий, культурно – спортивний комплекс Снігур В.Ю.

  1. Про надання дозволів громадянам на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок.

  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти по вул. Князя Володимира Великого, 4б в м. Чорткові (ЗОШ І-ІІІ ступенів №5).

  4. Про затвердження комісійного акту Пожернюк Володимирі Казимирівні щодо непорушення межі земельної ділянки площею 0,0325 га по вул. Копичинецька,39-Г в м. Чорткові.

  5. Про внесення змін в рішення міської ради від 11.08.2017 р. № 767 “Про звільнення від сплати земельного податку на 2017 рік Чортківського РВ УМВС України в Тернопільській області”.

  6. Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки по вул. Степана Бандери,54-А в м. Чорткові від 14 вересня 2007 р. (зареєстрований в Чортківському реєстраційному відділі Тернопільської регіональної філії центру ДЗК 10 жовтня 2007 року за № 040765400385), орендарем якої є СПД ФО Гевко Богдан Степанович.

  7. Про вилучення земельної ділянки площею 0,4390 га по вул. Степана Бандери, 60/1 в м. Чорткові з постійного користування ПМК-258 ТОВ «Тернопільбуд».

  8. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для індивідуального гаражного будівництва обмеженою вулицями Надбережна та Людвіга Носса в м. Чорткові (за заявою Шведа В.І., Доскоча І.М.).

Не погоджено.

  1. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території щодо організації і встановлення меж території історико-культурного призначення єврейського кладовища по вул. Дмитра Пігути, 31Б – Незалежності, 24А в м. Чорткові.

Не погоджено.

  1. Про надання дозволу Комунальному підприємству “Парковий культурно-спортивний комплекс” Чортківської міської ради на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування, орієнтовною площею 0,0435 га для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови по вул. Андрея Шептицького, 11 в м. Чорткові.

  2. Про надання дозволу Кобелі Тарасу Ярославовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0471 га у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Дениса Січинського,16 в м. Чорткові.

Не погоджено.

  1. Про надання дозволу Чупаку Богдану Ярославовичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,6616 га в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості по вул. Надрічна, 64 в м. Чорткові.

Не погоджено.

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) площею 0,0843 га у власність Кошик Петру Івановичу, Лісоцькому Андрію Романовичу, Зозуляк Анжелі Володимирівні, Тичковській Наталії Михайлівні для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Степана Бандери, 60 в м. Чорткові.

  2. Про затвердження детального плану території для реконструкції нежитлової будівлі під житловий будинок по вул. Бердо, 50 в м. Чортків Тернопільської області (за заявою Доскоча І.М.).

  3. Про затвердження детального плану території для будівництва пункту технічного обслуговування на 1 пост з автомийкою на вул. Копичинецька,58-А в м. Чортків Тернопільської області.

  4. Про затвердження детального плану території для будівництва індивідуальних гаражів по вул. Молодіжній в м. Чорткові Тернопільської області та надання дозволу на розроблення проектів землеустрою.

  5. Про затвердження детального плану території для будівництва індивідуальних гаражів по вул. Монастирська в м. Чорткові Тернопільської області та надання дозволу на розроблення проектів землеустрою.

  6. Про затвердження детального плану території для будівництва готельного комплексу по вул. Копичинецькій в м. Чорткові Тернопільської області та надання дозволу на розробку проекту землеустрою.

  7. Про затвердження детального плану території для розміщення спортивного майданчика та об’єкту обслуговування, торгівлі та іншого виду підприємницької діяльності в межах вулиць Копичинецької та Лемківської в м. Чорткові та надання дозволу на розробку проекту землеустрою.

  8. Про внесення змін в рішення міської ради від 06.07.2016 р. № 279 “Про надання дозволу Чортківському госпрозрахунковому ринку Чортківського районного споживчого товариства на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1944 га в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул. Ринок, 18 в м. Чорткові ” в частині зміни адреси земельної ділянки ( за зверненням Янчишина С.В.).

  9. Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки по вул. Білецька, 2-В в м. Чорткові від 15.09.2016р. (зареєстрований 18.11.2016 року за № 17589481, згідно Витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно), орендарем якої є ТзОВ “ГК Енергоперспектива”.

  10. Про затвердження оціночної вартості земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 2,4191 га, що продається ТОВ «Чортківське АТП 16142» по вул. Степана Бандери, 60 в м. Чорткові.

  11. Про затвердження оціночної вартості земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,3721 га, що продається ТОВ «Чортківське АТП 16142» по вул. Степана Бандери, 60Д в м. Чорткові

  12. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам.

  13. Про надання дозволу Кузю Анатолію Васильовичу на передачу в суборенду земельної ділянки по вул. Незалежності, 68Л в м. Чорткові.

Інформує: начальник відділу земельних ресурсів та охорони навколишнього середовища Губяк Р.Т.

  1. Різне.

РЕГЛАМЕНТ

роботи двадцять восьмої сесії Чортківської міської ради VІІ скликання

Для доповіді (інформації) з питань порядку денного до 10 хв.

Для виступів до 5 хв.

Для запитань до 3 хв.

Для відповіді на запитання до 7 хв.

Через кожних 3 год. – перерва на 30 хв.

Роботу засідання 28 сесії Чортківської міської ради VІІ скликання завершити до 16.00 год.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту