Чортків online

Міський голова привітав рятувальників з професійним святом

Міський голова Володимир Шматько, начальник відділу ресурсного забезпечення Управління ДСНС України у Тернопільській області  підполковник служби цивільного захисту Андрій Шаповал , голова Чортківської районної  державної адміністрації Михайло Сташків та його заступник Петро Пушкар зібрались на території ДПРЧ-6, щоб привітати рятувальні служби з професійним святом — Днем рятівника.

Поблагословив захід і дав повчальні настанови всечесний отець Микола Малий.

Відповідно до розпорядження Чортківського міського голови почесною відзнакою за «Честь і відвагу»  нагороджено водолаза Ι-го класу Чортківського водолазного підрозділу Олександра Казьміна.

На черговій 29 сесії депутатами прийнято рішення про виділення коштів з міського бюджету ДПРЧ-6 Управління ДСНС України у Тернопільській області у розмірі 40 000 гривень.Також за ініціативи Володимира Петровича на засіданні виконавчого комітету міської ради, 15 вересня п. р. Олександру Казьміну за відважний вчинок (порятунок людини) виділено кошти в розмірі 5 000 гривень.

За мужність, героїзм, високий професіоналізм, внесок у справу для захисту населення м. Чорткова від надзвичайних ситуацій та з нагоди професійного свята Дня рятівника було нагороджено грамотами міської ради кращих працівників рятувальних служб.

« Шановні рятівники, щиро вітаю вас з професійним святом! Бажаю вам, щоб надзвичайних ситуацій в нашому місті і у ваших родинах не було. Дуже правильні слова написані на фасаді вашого гарнізону: запобігти, врятувати, допомогти!

 Від себе особисто, від імені всіх мешканців нашого міста і району дякую за вашу працю! Кожен з вас, не залежно від посади, чи звання увесь ваш колектив та колектив водолазно-рятувальної станції — це ті люди, завдяки яким ми спимо спокійно. Ваша професія не має святкових днів, або ж вихідних. Ваша професія – це спосіб життя, адже ви завжди готові прийти на допомогу! » – сказав Володимир Шматько.

До урочистостей з нагоди Дня рятівника приєднались і вихованці ДНЗ № 6 «Чебурашка», які підготували тематичну сценку «Небезпечна гра з вогнем» та вже традиційно малеча мала змогу оглянути рятувальну машину.

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту