Чортків online

Із пленарного засідання чергової сесії міської ради

 

Чергова 29 сесія міської ради, яку провів міський голова Володимир Шматько у присутності 28 депутатів із 34 обраних, керівників відповідних структурних підрозділів міської ради, представників депутатського корпусу обласної ради, громадськості та ЗМІ традиційно розпочалась з молитви.

Після виконання Державного Гімну України, головуючий запросив до слова депутата обласної ради, директора Державного медичного коледжу Любомира Білика.

Любомир Степанович поінформував присутніх про свою роботу як керівника закладу, депутатську діяльність, а також висловив ряд побажань щодо проведення спільних дій, направлених на недопущення негативних явищ в молодіжному середовищі.

Також Любомир Білик зазначив, що йому надзвичайно приємно, що кожна сесія міської ради розпочинається з молитви до Бога, в якій присутні у залі просять Всевишнього допомогти у прийнятті правильних рішень на користь громади міста. 
“З молитвою і в єдності завжди будемо мати добрі результати”, – сказав Любомир Білик та подякував за співпрацю.

Міський голова Володимир Шматько, в свою чергу, засвідчив свою повагу і вдячність депутатському корпусу обласної ради й особисто Любомиру Степановичу Білику, голові Тернопільської ОДА Степану Степановичу Барні, висловивши щиру подяку за допомогу і підтримку у всіх питаннях стосовно розвитку міста Чорткова.

З інформацією про роботу, що проводить Державне підприємство “Український державний науково-дослідний інститут проектування міст “ДІПРОМІСТО” імені Ю.М.Білоконя (м. Київ) стосовно підготовки генерального плану Чорткова, розповіла архітектор, науковий співробітник цього інституту Аліна Морозік.

Фахівець поінформувала присутніх про процес підготовки цього документу. Зокрема, зазначено, що на даний час проводиться збір інформації з уточнення даних по житлово-громадській забудові, а також дослідження промислових підприємств та виробничих територій міста.

Над розробкою містобудівної документації Чорткова працює авторський колектив у складі 11 фахівців різного профілю. Це архітектори, економісти, інженери різних профільних спеціальностей, фахівці з санітарної очистки, водопостачання і водовідведення, екологи тощо.

Гостя з Києва детально розповіла про основні етапи підготовки генерального плану та основні завдання, покладені на розробників цього важливого документу.

Міський голова Володимир Шматько подякував фахівцю проектного інституту Дніпромісто Аліні Морозік за змістовну доповідь та запропонував депутатам на етапі підготовки цього надважливого стратегічного документа Чорткова внести свої доповнення й пропозиції.
На ряд запитань депутати отримали відповіді вже під час засідання, решту будуть розглянуті в робочому порядку.

Опісля депутати приступили до розгляду проектів рішень. Всього розглянуто 38 питань, включених до порядку денного.

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту