Чортків online

“Свято замку” у Чорткові

У неділю, 17 вересня у Чорткові відбулось вже традиційне “Свято замку” 

 

Володимир Шматько: «Дорога громадо, діти та гості міста, вітаю вас у нашій пам’ятці архітектури національного значення, де проходить “Свято замку”!

Наш замок зберігає історію століть, стіни цієї фортеці витримали не одну навалу ворогів. Цю історію ми маємо пам’ятати та берегти, щоб і наступні покоління не забували її.

У сумний час святкуємо, знаємо що на сході країни тривають бойові дії, українські патріоти продовжують захищати нас, боронити рідну землю від російського агресора. Заради них маємо розвивати наше місто, протистояти корупції, хабарництву, усім разом будувати новий Чортків і нову Україну!

Щиро дякую за проведення спільного заходу Тернопільській ОДА в особі Степана Степановича Барни, начальнику установи “Замки Тернопіллля” Віктору Маціпурі. Завдяки нашим спільним зусиллям – підтримці обласної влади та коштів міського бюджету,  маємо змогу сьогодні провести цей захід. 

Також  дякую усім, хто долучився до організації цього свята, а саме: заступнику міського голови Роману Тимофію, начальнику відділу культури, туризму, національностей та релігії Наталі Ващишин, начальнику відділу економічного розвитку та комунальної власності Наталі Олійник, КП ”Парковий культурно-спортивний комплекс”, директору Чортківського замку Володимиру Грицику, представнику активної громадськості Ірині Брунді.

Завжди пам’ятайте: Чортків починається з активності кожного жителя нашого міста! Тож долучайтесь, беріть активну участь у творенні рідного Чорткова».

Розпорядженням Чортківського міського голови від 15 вересня 2017 р. “Про нагородження грамотами з нагоди проведення свята замку” за активну життєву і громадську позицію, високий професіоналізм, ініціативність, співпрацю та участь у культурному житті міста Чорткова відзначено ряд активістів міста.

У святковій концертній програмі виступали: модельна агенція Монруа, вокально-хореографічна театральна студія “Едельвейс”, LOUDSILENCE, Патроничі, Петро Сказків та фаєр-шоу.

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту