Чортків online

Міська влада допомагає постраждалим від негоди

Як відомо, у неділю, 17 вересня на Чортків обрушилася негода – пройшла сильна злива, яка зривала дахи будинків та валила дерева. 
Буря тривала недовго, проте встигла наробити багато біди.

До міської ради звернулись 85 жителів міста з проханням надати допомогу для усунення наслідків негоди. Внаслідок стихії людям пошкоджено дахи будинків (в окремих випадках дах знесено повністю).

На засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішено поповнити матеріальний резерв міської ради будівельними матеріалами.

На даний час, постраждалим від негоди видано 1131 шт. шиферу на суму 
134 тис. грн. У людей, де пошкоджено дах з металочерепиці, компенсація витрат складатиме 120 грн. за 1 кв.м покрівлі.

Внаслідок негоди практично в усіх мікрорайонах міста було повалено дерева, побито вікна, пошкоджено повітряні електромережі.

Для оперативного реагування на проблеми природного характеру працівники Чортківського комбінату комунальних підприємств спільно з Державною пожежної рятувальною частиною № 6, відразу виїхали на об’єкти й протягом доби розчищали вулиці, проїжджу частину від повалених дерев, гілля тощо. Ліквідовували наслідки стихії за допомогою усієї наявної техніки.

Найбільше шкоди завдала стихія жителям вулиць Білецька, В. Великого, Гагаріна, Гранична, Незалежності, О. Кобилянської, Сагайдачного Січинського.

Міська влада, задіявши усі наявні ресурси й можливості, не залишила людей сам на сам з бідою, а надає посильну допомогу постраждалим громадянам міста.

 

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту