Чортків online

Розвиток інформаційного простору Чорткова — вимого часу

З метою розвитку інформаційного простору м. Чорткова міський голова Володимир Шматько спільно з начальником управління освіти, молоді та спорту Людмилою Поліщук, завідувачем сектору інформаційно-програмного забезпечення Богданом Школьницьким зустрівся з директором компаніїї MagneticOne Русланом Савчишиним, директором компанії MagneticOne Municipal Technologies Катериною Бігняк, депутатом Тернопільської міської ради Іваном Сороколітом .

Керівники компанії MagneticOne прибули до Чорткова з цікавими пропозиціями щодо інформатизації робочого процесу в міській раді та місті в цілому.

Компанія спеціалізується на створенні складних веб-додатків, електронних порталів, системах оплати та інших сучасних системах мережі Інтернет.

У нашому місті фахівці запропонували свої програмні продукти за декількома напрямками, а саме:

– автоматизація школи (звітність; успішність та відвідуваність; шкільна бібліотека; активність учня за визначений період, за сьогодні; спілкування з батьками та педагогами, обмін досвідом з колегами з усієї України);

– електронний документообіг (платформа; сховище; резолюції; журнал; службові записки; контроль);

– енергоменеджмент (спрощений збір показів лічильників з усіх будівель в одну базу даних; зручний інтерфейс моніторингу за споживанням енергоресурсів; система аналізу і звітів по кожній будівлі окремо і групах будівель);

– оцінка якості послуг в державних установах;

– гаряча лінія міста (лінія для запитів Колл-центру, що надаватиме підтримку комунальним господарствам та населенню).

Міська влада виявила зацікавленість у запропонованих послугах та погодилась на подальшу співпрацю з компанією MagneticOne.

Наступним кроком стане діалог в режимі skype конференції, в рамках якої передбачається розширена нарада керівників відповідних підрозділів міської ради та представників компанії.

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту