Чортків online

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО засідання виконавчого комітету

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО

засідання виконавчого комітету

Чортківської міської ради

28 вересня 2017 року

  1. Про підготовку комунальних підприємств міста до роботи в осінньо – зимовий період 2017-2018 року.

 

  1. Про встановлення вартості харчування однієї дитини та плати за утримання однієї дитини та плати за утримання дітей в дошкільних навчальних закладах .

 

  1. Про передачу інструментів для покращення навчально-методичної роботи.

 

  1. Про затвердження плану роботи виконавчого комітету міської ради на ІУ квартал 2017 року.

 

  1. Про виділення грошової винагороди сім’ї загиблого Дроздовського Михайла Євгеновича.

 

  1. Про затвердження Додатку №6 до Титульного списку об’єктів вулично-шляхової мережі міста Чорткова по поточному ремонту на 2017 рік.

 

  1. Про видачу дубліката свідоцтва про право власності на житло по вул.. Є.Коновальця,1 кв.3 в місті Чорткові, власник – Лепілов Сергій Олександрович.

 

  1. Про видачу дубліката свідоцтва про право власності на житло по вул. Монастирська,3 кв.2 в місті Чорткові, власник – Кучирка Галина Богданівна.

 

  1. Про включення громадян в списки квартирного обліку для покращення житлових умов.

 

  1. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень на території міста Чорткова.

 

11.Про надання дозволу на укладення договорів оренди елемента благоустрою.

 

  1. Про надання дозволу на укладення договору оренди елемента благоустрою між Чортківською міською радою та ФОП Жабіцьким Г.В.

 

13.Про надання дозволу на продовження строку дії договору оренди елемента благоустрою за заявою  Ізвєкова Я.В.

 

14.Про надання дозволу комунальному підприємству «Чортківський комбінат комунальних підприємств» на реалізацію бувшої у використанні бруківки.

 

15.Про зарахування коштів витрачених на проведення ремонтних робіт в будинках № 76 та 59 по вул. Незалежності в місті Чорткові.

 

16.Про   присвоєння  поштової  адреси на садовий будинок в місті Чорткові по вул. Тиха,18, власник – гр. Тесля Вікторія Романівна.

 

  1. Про надання дозволу ПП «Атурай» на розміщення зовнішньої реклами-щитів на електроопорах в м. Чортків.

 

  1. Про надання дозволу Чортківській філії ТОВ «СЕ Борднетце –Україна» на розміщення зовнішньої реклами – білборда в м. Чортків по вул.. Копичинецька.

 

19.Про   присвоєння  поштової  адреси на житловий будинок в місті Чорткові по вул. Бучацька, 24 власник – гр. Мовчанюк Світлана Романівна.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди в місті Чорткові по вул. Молодіжна ,6А, власник – гр. Мельник Олександра Іванівна.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок в місті Чорткові по вул. Юрія Гагаріна,  14А ,власник – гр. Дереворіз Лілія Богданівна.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на нежитлове приміщення – офіс в місті Чорткові по вул. Ринок, 57/3 ,власники – гр. Вархол Михайло Васильович, Вархол Іванна Миколаївна, Вархол Оксана Михайлівна, Вархол Назар Вадимович.

 

  1. Про надання дозволу ФОП Алексєєву Денису Володимировичу на розміщення зовнішньої реклами – сітілайтів в м. Чортків по вул. Ст. Бандери та по вул. Кн .Володимира Великого.

 

  1. Про надання містобудівних умов та обмежень на «Будівництво торгово-офісного закладу з надбудованими квартирами» по вул. Богдана Лепкого в місті Чорткові.

 

 

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту