Чортків online

Міський голова привітав людей з вадами слуху і людей похилого віку

Сьогодні міський голова Володимир Шматько спільно з  директором територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Чорткова Тарасом Фаріоном, завідувачем відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги Марією Гаджалою привітали членів Чортківської ТО УТОГ з днем глухих та подарували продуктові набори, придбані за благодійні кошти.

 

За сприяння міської ради та згідно з Програмою підтримки і розвитку діяльності Чортківської районної організації Товариства Червоного Хреста “Турбота і милосердя” Тернопільської області в м. Чорткові на 2017 рік”  та виділеним коштам у сумі 10 тис. грн., Товариство Червоного Хреста організували святковий захід та обід, приурочений до Міжнародного дня людей похилого віку .

 

Звертаючись до присутніх міський голова  Володимир Петрович зазначив, що Міжнародний день людей похилого віку — не тільки ще одна можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими та милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це привід до роздумів щодо подальшої долі нашого народу, його культури, взаємозв’язку старших поколінь з наймолодшими. Не варто забувати й те, що ваше покоління відстоювало свободу нашого нації! Адже ваша праця, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді.

“ У цей святковий день прийміть щирі вітання і глибоку вдячність за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Бажаю всім літнім людям України міцного здоров’я, миру, радості, добра, благополуччя та віри у краще майбутнє!“,-  сказав Володимир Петрович.

 

Розважали гостей свята художніми номерами вихованці ДНЗ №1, під керівництвом завідувача дитячого закладу Раїси Обшарської  і педагогічного колективу.

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту