Чортків online

1 жовтня — День працівників освіти

Шановні освітяни!

Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем працівників освіти!

З нагоди прийдешнього свята, яке традиційно відзначається в першу неділю жовтня, хочу засвідчити глибоку повагу і вдячність Вам, вчителям, вихователям, викладачам, зусиллями яких твориться майбутнє нашої держави.

Бути учителем – велике мистецтво й щоденна жертовна праця. Ваша професія вимагає неабиякої майстерності та професіоналізму, здатності не лише вчити, а й навчати, прищеплюючи дітям інтерес до науки, до пізнання світу, любов до рідного краю.

Непрості часи переживає нині Україна. Російський агресор прагне знищити нас як культурну націю. Тому найважливішою місією сьогодні для нас з Вами є — закладення в душі наших дітей справжніх українських цінностей, виховання їх справжніми українцями, гідними патріотами своєї держави й рідного Чорткова.

Впевнено і натхненно сійте розумне, добре, вічне! Саме від якісної освіти молоді, від залучення найкращого європейського і світового досвіду, від плекання рідних традицій залежить щасливе майбутнє нашої держави й українського народу.

Одним із моїх першочергових завдань як міського голови спільно з депутатським корпусом міської ради докласти максимум зусиль до створення належних умов для навчання і виховання наших учнів. Ми всіляко сприятимемо Вам, наставникам, наших юних талантів. Усі започатковані добрі справи і починання завжди матимуть нашу підтримку і визнання.

Тож напередодні Вашого свята, хочу побажати Вам витримки, міцного здоров’я, творчого натхнення, здібних і вдячних учнів, нових звершень і злетів.

Бажаю, щоб у нашій державі запанував мир.

Божого благословення Україні, Чорткову та нашій великій, мудрій освітянській родині!

З повагою
міський голова Володимир ШМАТЬКО

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту