Чортків online

Із засідання виконкому

На черговому засіданні виконкому, яке провів заступник міського голови Роман Тимофій розглянуто 25 питань, включених до порядку денного.

Члени виконкому заслухали стан підготовки комунальних підприємств міста до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років.

З інформацією виступили начальники КП “Чортків-дім” Галина Олійник, КП “Чортківське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства Віктор Гордієнко, КП “Чортківський комбінат комунальних підприємств” Віталій Царик, КП “Парковий культурно-спортивний комплекс” Володимир Снігур.

Заслухавши та обговоривши звіти керівників комунальних підприємств члени виконкому вирішили взяти інформацію до відома та вважати роботу задовільною.

У зв’язку із зростанням цін на продукти харчування управління освіти, молоді та спорту звернулись з клопотанням встановити вартість харчування однієї дитини в дошкільних навчальних закладів м. Чорткова на 2017 рік таким чином:

віком до 3-ох років — 14,10 грн., віком від 3-ох до 7 років — 20,00 грн.

та встановити плату за утримання дітей в дошкільних навчальних закладах м. Чорткова на 2017 рік, а саме:

віком до 3-ох років — 8,50 грн., віком від 3-ох до 7 років — 12,00 грн.

Заслухавши пропозиції начальника управління освіти, молоді та спорту Людмили Поліщук члени виконкому погодили запропоновані зміни щодо вартості харчування та плати за утримання дітей в дошкільних навчальних закладах міста.

За героїчний вчинок учасника АТО Михайла Дроздовського, який ціною свого життя врятував життя дитини, яку ледве не поглинула водна стихія, у зв’язку із нагородженням героя посмертно почесною відзнакою Чортківського міського голови “За честь і відвагу”, сім’ї загиблого вирішено виділити грошову допомогу з фонду міського голови в розмірі 5 тис. грн.

Впродовж засідання членами виконкому присвоєно поштові адреси на житлові будинки, надано дозволи на розміщення зовнішньої реклами, на укладання договорів оренди елемента благоустрою та ін.

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту