Чортків online

Із чергового прийому громадян міського голови

Міський голова Володимир Шматько провів черговий прийом громадян за участі заступника міського голови Романа Тимофія, начальника відділу ЖКГ Василя Воціховського. 
Сьогодні на прийомі побували близько 20 жителів міста.

Активні мешканці Чорткова прийшли з ідеєю вирішити проблему безпритульних собак. 
Володимир Петрович запропонував створити ініціативну групу, яка має перейняти позитивний досвід інших міст, де вже працюють притулки для тварин й надати чіткий план щодо створення подібного закладу. 
Як відомо, міським головою ініційовано прийняття Програми регулювання чисельності безпритульних тварин у м. Чорткові на 2017 рік. На заходи з реалізації цієї Програми передбачено кошти у сумі 60 тис. грн.

“Проблема бродячих собак у Чорткові існує вже не перший рік і її потрібно вирішувати. З боку міської влади — обіцяю всебічне сприяння у створенні гуманітарного середовища для тварин, але, в той же час, чекаю рішучих кроків і з вашої сторони – активної громадськості. Лише, об’єднавши свої зусилля, зможемо вирішити таке вкрай болюче для багатьох мешканців міста питання”, — сказав Володимир Шматько.

З питанням облаштування місця дозвілля (встановлення лавочок, посадки квітника) на території, де були господарські прибудови, звернулись жителі будинку, що по вул. Ст. Бандери, 8. 
Міський голова доручив заступнику міського голови Роману Тимофію спільно з начальником відділу земельних ресурсів та охорони навколишнього середовища Роксоланою Губ’як детальніше вивчити це питання та сприяти у його вирішенні.

Інші звернення громадян стосувались порушення правил добросусідських відносин, надання матеріальної допомоги та ін.

З усіх питань заявники отримали грунтовні роз’яснення та вичерпні відповіді. Жодне звернення не залишилось без уваги очільника міста.

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту