Чортків online

Із засідання місцевої комісії

На позачерговому засіданні місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що провів секретар міської ради Ярослав Дзиндра, розглянуто питання “Про виділення будівельних матеріалів з матеріального резерву міської ради комунальному підприємству “Чортківське ВУВКГ”, у зв’язку з пошкодженням покрівельних матеріалів на насосних станціях внаслідок стихії 17 вересня 2017 року”.

Члени комісії заслухали головного інженера КП “Чортківське ВУВКГ” Ігора Вербицького, який поінформував про завдані збитки, спричинені несприятливими погодними умовами. Зокрема, на насосних станціях “Ваврінова”, “Нова насосна”, “Кам’яна балка” пошкоджено покрівлі будівель та 7 вікон.

Виконуючи вимоги постанови Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2015 року № 775 “Про затвердження Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій” та згідно з актом обстежень вказаних будівель, що постраждали внаслідок стихії 17 вересня п.р., члени комісії вирішили виділити будівельні матеріали з матеріального резерву міської ради для ліквідації пошкоджень.

За кошти міського бюджету відповідно до “Програми захисту населення і території м. Чорткова від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2017 рік” буде здійснено закупівлю: шифер 8-ми хвильовий 1,75 *1,13 — 28 листів, рубероід — 5 рулонів.

 

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту