Чортків online

Із засідання виконкому

На черговому засіданні виконавчого комітету міської ради, яке провів міський голова Володимир Шматько розглянуто 13 питань, включених до порядку денного.

Зокрема, члени виконкому заслухали звіт про роботу відділу культури, туризму, національностей та релігії.

Як повідомила начальник відділу Наталія Ващишин, головна мета діяльності даного підрозділу — працювати над створенням належних умов для розвитку системи культурного обслуговування населення міста. Для цього затверджено Програму культурно-мистецьких заходів на 2017 рік.

Впродовж поточного року працівниками відділу проведено та взято участь в організації 22-х різноманітних заходів, на які в рамках діючої Програми з міського бюджету виділено 561 918 грн.. а також залучено спонсорські кошти.

Наразі триває підготовка до відзначення 75-ї річниці створення Української повстанської армії, Дня захисника України, Дня українського козацтва та свята Покрови Святої Богородиці.

Протягом звітного періоду екскурсоводом краєзнавчого музею проведено 21 екскурсію (охоплено 557 чоловік), розроблено 5 туристичних маршрутів по місту Чорткову.

Цьогоріч місто Чортків вперше було представлено на відкритті туристичного сезону, який проходив 06 травня у м. Бережанах.

Для подальшого розвитку туризму міською радою затверджено Програму розвитку туризму в місті Чорткові на 2017-2020 роки.

Щодо господарської частини роботи відділу, то протягом поточного року відповідно до Програми поповнення бібліотечних фондів, у бібліотеках здійснено поповнення бібліотечних фондів на суму 20 тис. грн.

У Чортківську міську музичну школу за кошти міського бюджету у сумі 35 тис. грн. закуплено музичні інструменти, за благодійні кошти (56 тис.грн.) – придбано м’які крісла в актову залу.

Відділом підготовлено до друку та випущено брошуру, а також відеоролик до 300-річчя Церкви Вознесіння Христового та брошюру “Синергія культур”до 495 річниці Чорткова.

Заслухавши та обговоривши інформацію начальника відділу культури, національностей та релігії, члени виконкому вирішили взяти її до відома.

Міський голова Володимир Шматько доручив керівнику підрозділу в подальшій роботі керуватись не лише якісним проведенням заходів в масштабах міста, а й виходити на інший рівень — обласний та Всеукраїнський.

Для реалізації цих планів, втілення яскравих проектів і ідей, Володимр Петрович порадив залучати активну громадськість міста, творчих особистостей не лише з Чорткова, а й з інших регіонів України.

Впродовж засідання члени виконкому внесли зміни до рішення виконавчого комітету від 10 серпня 2016 року № 335 “Про створення тендерного комітету для організації та проведення процедур закупівель”, надали дозволи на розміщення зовнішньої реклами-штендера, присвоїли поштові адреси на житлові будинки та ін.

 

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту