Чортків online

Довгоочікувана і переконлива перемога учнівської молоді Чорткова у змаганнях з футболу

Саме так варто назвати результат зональних змагань з футболу серед юнаків ЗОШ І-ІІІ ст., що проходили в рамках ХХІІ Спортивних ігор учнівської молоді Тернопільщини 19 жовтня 2017 року.

У змаганнях взяли участь 21 команда з різних регіонів області, які в свою чергу були розділені на зони по 3 команди. Нашу зону складали збірні команди школярів міста Чорткова, які були представлені трьома школами призерами міських змагань (ЗОШ І-ІІІ ст. № 7, № 6, гімназія ім. М. Шашкевича), команда Теребовлянської ОГ та команда Заліщицького району.

Переконливий початок матчу з командою Теребовлянської ОГ навіть не навіював думок про поразку, а навпаки переконливо вів гру наших юнаків до успіху, але в останню хвилину гол попав у наші ворота і ми поступились з рахунком: 0:1. 
Опісля – перемога заліщицьких юнаків над нашим фаворитом з рахунком 2:1.

І тут саме час було довести, що перша гра – випадковість, а переможець є тільки один. І це в повній мірі вдалося нашій команді.

Юнаки із ще більшим завзяттям почали грати, розуміючи, що у фінальну частину потрапляють лише сильніші, а фіналістами як говорить статистика обласних першостей ми були ще 3 роки тому.

З підтримкою вболівальників, вірою у свої сили наша команда здобуває переконливу перемогу над суперником з рахунком: 4:1 і потрапляє у фінальну частину ХХІІ Спортивних ігор, яка буде проходити у м. Тернополі весною 2018 року.

Чортківська міська рада на чолі з міським головою Володимиром Шматьком, а також начальник управління освіти, молоді та спорту Людмила Поліщук висловлюють вдячність вчителям фізичної культури Чортківської гімназії ім. М. Шашкевича, ЗОШ І-ІІІ ст. № 6 та № 7, зокрема Прокопіву А.Р, та Грипі О.І., які сформували збірну команду міста, суддям Провальному Б.Б. та Данилишину В.Б., начальнику відділу молоді та спорту Нагірному В.С. , методисту з фізичної культури управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради Шевчуку В.Є. за організацію та проведення змагань.

Хороший старт! Так тримати!

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту