Чортків online

Баскетболісти Чортківського “Кристалу” здобули три яскраві перемоги

У рамках першого туру чемпіонату Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги серед юнаків 2004 р. н. , що проходив в місті Ужгород з 20 по 22 жовтня п.р. взяла участь і наша баскетбольна команда “Кристал” .

Загалом у цьому сезоні взяли участь більше 30 команд даного віку, яких поділили на 7 груп.

За підсумками двох турів буде визначено по дві кращих команди в кожній групі, які пізніше і розіграють між собою путівку за вихід в фінал восьми.

У першій грі у напруженій боротьбі команда “Кристал” (Чортків) переграли команду-господарів з м. Ужгорода, яка в минулому році була в четвірці кращих команд України. Стартові хвилини гри були надзвичайно важкі для наших хлопців. Суперники за підтримки своїх вболівальників вийшли вперед і в першій четверті їх перевага досягала 8-ми очок.

У другій четверті нашим юнакам вдалось переломити хід гри та вийти вперед.

У підсумку – на велику перерву команди пішли з трьох-очковою перевагою “Кристалу”. У другій половині боротьба за першість продовжилась і за 5 хвилин до кінця гри чортківські баскетболісти програвали -4.

Проте, в останні хвилини наші гравці проявили зосередженість та вміння, яким їх навчають. Спочатку спортсменам вдалось зрівняти рахунок, а потім вийти вперед і закінчити поєдинок з комфортною перевагою у підсумку +14.

В інших двох поєдинках перевага нашої команди була беззаперечною та більш впевненою. Здобувши досвід “важких ігор” в минулому році, “Кристал” впевнено обіграв команду “Говерла” з м. Івано-Франківська та команду з м. Львова.

У першому матчі підопічні Плекана І. Д. та Панчука І.В. вибороли перемогу у сильнішої команди ЗОДЮСШ (Ужгород) з рахунком: 56:70 (18:14, 11:18, 19:14, 8:24), у другому виграли у БК ГОВЕРЛА (Івано-Франківськ) з рахунком: 110:55 (22:11, 37:8, 26:16, 25:20), а в останній грі не залишили шансів команді з м. Львова з рахунком: 81:24 (20:8, 20:2, 19:8, 22:6).


Наступний тур ВЮБЛ відбудеться 24-26 листопада п.р. у м Львові.


Дитяча баскетбольна команда “Кристал” (Чортків) висловлює щиру подяку і вдячність міському голові Володимиру Шматьку, депутатам міської ради, а також «PRESTO» П/П В. Батрина та ТОВ «СЕ Борднетце-Україна» за сприяння і підтримку у відродженні баскетболу у рідному Чорткові.


Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту