Чортків online

Відбувся черговий прийом громадян у міського голови

 

Міський голова Володимир Шматько провів черговий прийом громадян. До очільника міста звернулись близько 20 жителів Чорткова задля вирішення своїх проблем. Підняті питання були як загальногромадські, так і особисті.

Зокрема, директор-голова комісії з припинення Чортківського районного центру зайнятості Михайло Шевчук та юрисконсульт центру Ірина Григорук цікавились можливістю збільшення фінансування на оплату громадських робіт для безробітних на наступний 2018 рік (на сьогодні 50% сплачує міська рада – 50 % центр зайнятості) та розширення спектру послуг. Також фахівці центру зіткнулись з проблемним питанням колишнього учасника АТО, який у зв’язку з відсутністю місця прописки не може отримати повний пакет соціальних послуг.

Володимир Шматько уважно вислухав представників центру зайнятості та запропонував провести розширену нараду за участю директора центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Руслана Пліщука, директора територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Чорткова Тараса Фаріона, представників інших відповідних управлінь та відомств задля розширення переліку громадських робіт (тобто до переліку входитимуть не тільки роботи з благоустрою, а й роботи у сфері надання соціальних послуг тощо).

Очільник міста зазначив, що міська влада зацікавлена в провадженні таких нововведень та пообіцяв посприяти у вирішенні цих питань.

Також до очільника міста звернулись члени батьківського комітету учнів 1-Б класу ЗОШ №2 з проханням допомогти у придбанні нових предметів меблів (парти, стільці, дошку) у клас. Володимир Петрович пообіцяв свою підтримку та доручив начальнику управління освіти, молоді та спорту Людмилі Поліщук взяти це питання на контроль.

Жодне звернення не залишилось без уваги міського голови. Усі питання були уважно вислухані, деякі з них вирішено під час прийому, з інших — доручено керівникам відповідних структурних підрозділів міської ради сприяти у їх вирішенні.

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту