Чортків online

ВІТАННЯ

Шановні працівники управління соціального захисту населення сім’ї та праці, територіального центру обслуговування (надання соціальних послуг) м. Чорткова, центру надання адміністративних послуг, центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, служби у справах дітей міської ради!

Прийміть щирі вітання з нагоди Вашого професійного свята – Дня працівника соціальної сфери, яке традиційно відзначається в Україні восени у першу неділю листопада.

Ви присвятили себе гуманній справі – роботі з людьми, які потребують щоденної допомоги і підтримки. 
Пенсіонери, інваліди, малозабезпечені та багатодітні сім’ї, діти-сироти – це ті люди, яким ви своєю турботою, а іноді й просто посмішкою та добрим словом даруєте такі необхідні кожній людині віру, впевненість та надію.

Сьогодні на Ваших плечах велика відповідальність і турбота про Героїв України – учасників АТО та тимчасово переміщених громадян, які потребують захисту.

Завдяки Вашій копіткій праці тисячі жителів Чорткова вчасно отримують державні допомоги, субсидії, можуть скористатися пільгами, відчувають опіку міського територіального центру, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей міської ради.

Я дякую кожному з Вас за відданість обраній справі, доброту, терпіння і любов до тих людей, які найбільше потребують Вашої опіки, захисту та підтримки.

Бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, достатку, мирного неба над головою, невичерпної енергії та вдячності людей.

З повагою

міський голова Володимир ШМАТЬКО

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту