Чортків online

8 листопада, в день святого Великомученика Димитрія святкує свої іменини правлячий Архиєрей Бучацької єпархії Владика Димитрій (Григорак)!

Цього року також виповнюється 25 років від священичого свячення, що було отримано з рук Владики Софрона Дмитерка 25 жовтня 1992 р. і 10 років, як 28 липня 2007 р. Папа Венедикт ХVІ призначив о. Дмитра Григорака, ЧСВВ, Апостольським Адміністратором «ad nutum Sanctae Sedis» Бучацької єпархії УГКЦ.

Преосвященний Владико, прийміть щирі вітання від міського голови Володимира Шматька, депутатського корпусу Чортківської міської ради, її виконавчого комітету та громади міста!

Нехай духовна нива життя щедро колоситься рясним врожаєм! Хай засіяні зерна правди, добра і любові дають плоди стократ!

Повнота Божественної Любові закликає людину до буття з однією метою – щоб вона була щасливою у вічному спілкуванні зі своїм Творцем, щоб у цьому земному житті людина реалізувала свій внутрішній потенціал, закладений в її богоподібності.

Бажаємо, щоб світло Божественної Любові наповнювало кожну мить Вашого життя справжнім щастям. Хай Господь обдаровує міцним здоров’ям, радістю, натхненням до праці, всіма ласками і щедротами.

Многих і Богом благословенних Вам літ!

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту