Чортків online

Міська влада привітала працівників культури і аматорів мистецтва

З професійним святом працівників культури і аматорів мистецтва педагогічний колектив Чортківської музичної школи, працівників клубних закладів, музею, бібліотек  привітали заступник міського голови Роман Тимофій спільно з начальником відділу культури, туризму, національностей та релігії Наталею Ващишин.

“ Дякую вам за те, що стоїте на сторожі наших культурних здобутків та традицій, пропагуєте моральні принципи і робите життя яскравішим. Саме завдяки відданим своїй справі діячам мистецтва українська культура змогла зберегти свою самобутність і зайняти гідне місце серед світових культур. Українська культура вчить нас бути українцями, де б ми не були. Без традиції немає культури, без культури немає нації.

Завдячуючи вашій нелегкій, але дуже важливій роботі, обдаровані діти нашого міста активно приймають участь в різноманітних Всеукраїнських та обласних конкурсах, де показують високий рівень підготовки та займають призові місця.”, – сказав Роман Тимофій.

За сумлінну працю, невичерпну енергію, активну творчу діяльність, вагомий особистий внесок у розвиток культури міста Чорткова та з нагоди свята кращих представників цієї професії нагороджено грамотами Чортківської міської ради.

Додав святкового настрою концерт вихованців музичної школи.

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту