Чортків online

Із засідання чергової сесії міської ради

На пленарному засіданні 31 сесії міської ради, що провів міський голова Володимир Шматько, були присутні 27 депутатів із 34 обраних, керівники структурних підрозділів міської ради, представники громадськості, ЗМІ.

Депутати розглянули близько 40 питань, внесених до порядку денного.

Зокрема, затвердили звіт про виконання бюджету міста за 9 місяців 2017 року, а також заслухали інформацію про роботу комунального підприємства Чортківського комбінату комунальних підприємств, комунального підприємства Чортківського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства. Вирішили: взяти інформацію до відома та вважати роботу комунальних підприємств задовільною.

Серед інших питань – внесення змін до Програми подолання дитячої безпритульності і бездоглядності на 2016-2018 роки, а також до Статуту комунального підприємства «Чортків дім». 
Своїм рішенням депутати надали право КП «Чортків дім» , в рамках реалізації пілотного проекту ( «Шлюб за добу») , надавати послуги з організації проведення державної реєстрації шлюбу.

Впродовж пленарного засідання також затверджено Положення про відділ державно-архітектурно-будівельного контролю Чортківської міської ради у новій редакції.

Опісля, депутати перейшли до розгляду земельних та інших питань порядку денного.

Сектор з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту