Чортків online

Відбулись змагання “Шкіряний м’яч”

Минулого тижня проходили фінальні ігри змагань з футболу “Шкіряний м’яч” серед юнаків загальноосвітніх шкіл м. Чорткова, у трьох вікових групах, а саме: старша вікова група – 2005 р. н. і молодші, середня – 2006 р.н. і молодші; молодша – 2007 р.н і молодші.

Протистояння пар фіналістів набуло неабиякого спортивного запалу. Юнаки, незважаючи на вік, продемонстрували гарний рівень підготовки до змагань. З метою здобути звання чемпіона, кожнакоманда викладалась на повну
.
У фіналі групи U-13 між командами ЗОШ № 5 та ЗОШ- інтернат перемогу здобули вихованці ЗОШ № 5 з рахунком 2:0; в групі U-12 команда ЗОШ № 6 перемогла однолітків ЗОШ № 7 з рахунком 2:0. Справжня феєрична перемога відбулась у наймолодшій групі U-11 між командами гімназії ім. М. Шашкевича та ЗОШ №2. Основу команди гімназистів склали юнаки 2009 р.н, які впевнено переграли своїх опонентів з рахунком 5:0 і стали справжніми зірочками фінальних ігор змагань з футболу “Шкіряний м’яч”.

Гарний настрій, підтримка наставників, батьків та вболівальників додали змаганням справжнього святкового настрою.

Всі команди- призери нагороджені грамотами управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради. Нагороджували переможців та призерів головний суддя змагань вчитель ЗОШ- інтернат Скалій С. О. і методист з фізичної культури Шевчук В. Є. .

Чекаємо зональних обласних змагань, що відбудуться весною 2018 року.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту