Чортків online

Знову успіх!

В рамках ХХІІ Спортивних ігор учнівської молоді Тернопільщини, що проходили в м. Теребовля 11 листопада п.р. відбулись зональні змагання з волейболу серед юнаків ЗОШ І-ІІІ ст.. Ігри проходили по коловій системі.

Нашу зону складали команди м. Чорткова, м. Скалата та Гусятинського і Теребовлянського району.

Збірна нашого міста складалась із юнаків ЗОШ № 2, № 5 і гімназії ім. М. Шашкевича. На відміну від команд дівчат, які щорічно є фіналістами обласних змагань, команди юнаків пробивались у фінальну частину 5 років тому. Мабуть це і стало основним поштовхом для цьогорічної команди, адже загартовувалась вона впродовж тривалого часу, з метою стати єдиним цілим.

Впевнена перемога над командами Скалатської МР та Гусятинського району з рахунком 2:0 вже гарантувала вихід у фінальну частину, для переконливості не вистачало перемоги у третій грі.

Зібравши всі сили наші юнаки довели і третю гру з командою Гусятинського району до переможного фіналу Спортивних ігор, з рахунком 2:1.

Зібравши 8 очок лідера зони, впевнено готуємось до фінальної частини обласних змагань.

За результатами ігор, місця розподілились наступним чином:
1 – Чортків;
2 – Теребовлянський р-н;
3 – Гусятинський р-н;
4 — Скалат.

Вслід за командою футболістів, нога в ногу крокують і волейболісти. Аналогічного успіху чекаємо від дівчат, які 18 листопада в м. Теребовля виборюватимуть путівку у фінальну частину ХХІІ Спортивних ігор учнівської молоді Тернопільщини.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту