Чортків online

І знову успіх школярів!

Вже треті поспіль зональні обласні змагання збірні наших школярів долають без перешкод.

Минулого тижня, коли юнацька збірна з волейболу (м. Чортків) пробилась у фінальну частину ХХІІ Спортивних ігор учнівської молоді Тернопільщини, такого ж результату і аналогічного успіху вболівальники бажали і дівчатам. І наші дівчата, які впевнено тримають марку лідерства, ще раз довели свою майстерність у чергових спортивних баталіях.

18 листопада у м. Теребовля проходили зональні обласні змагання з волейболу серед дівчат ЗОШ І-ІІІ ст. Тернопільської області. Нашу зону складали 4 команди – це збірна м. Чорткова, команди Гусятинського, Теребовлянського та Борщівського районів. Перегравши усіх суперників з рахунком 2:0 наші дівчата довели, що по-праву заслуговують боротись за звання найкращої учнівської команди області.

Основу команди склали учні Чортківської гімназії ім. М. Шашкевича (4 чол.), ЗОШ І-ІІІ ст. № 5 (3 чол.), ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 (2 чол.) та ЗОШ І-ІІІ ст. № 7 (1). За станом здоров’я, на жаль, двоє дівчат не змогли взяти участь у змаганнях.

Велика вдячність за підготовку команди вчителям фізичної культури Чортківської гімназії ім. М. Шашкевича В.Є. Шевчуку та Чортківської ЗОШ І-ІІІ ст. № 6 А. Р. Прокопіву.

Бажаємо нашим юним спортсменам нових перемог і успіху у фіналі!

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту