Чортків online

Із прийому громадян

Традиційно, щопонеділка, міський голова Володимир Шматько проводить особистий прийом громадян.

Сьогодні, серед питань, з якими звернулись жителі міста були такі, як порушення добросусідських відносин, виділення матеріальної допомоги земельні питання та ін. 
Також, до очільника міста звернулась жителька будинку, де створено ОСББ, що по вул. Незалежності, 84. Суть її питання полягала у наступному: чи впливає міська рада на встановлення тарифів по утриманні їх будинку, бо за поясненням голови ОСББ саме з цієї причини жителям багатоквартирного будинку квартплату доведеться сплачувати у більшому розмірі.

Володимир Шматько чітко пояснив заявниці, що згідно зі ст. 10, Закону України “Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку” вищим органом управління об’єднання є загальні збори. До виключної компетенції загальних зборів співвласників відноситься визначення порядку сплати, переліку та розмірів внесків і платежів співвласників. 
У жодному разі такі рішення не приймаються одноосібно головою ОСББ.

Жодне із звернень не залишилось поза увагою мера міста.

З усіх питань дано вичерпні роз’яснення, по окремих – доручено детальне опрацювання керівникам відповідних структурних підрозділів міської ради та надання відповіді заявникам у визначений чинним законодавством термін.

 

 

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту