Чортків online

Із засідання виконкому

На черговому засіданні виконкому, яке провів міський голова Володимир Шматько розглянуто близько 30 питань.

Про роботу управління соціального захисту населення, сім’ї та праці прозвітував начальник управління Ігор Грицик. Доповідач зазначив, що працівниками управління проводиться нарахування по 10 різних видів допомог, субсидій та компенсацій. Загальна сума нарахувань за 10 місяців п.р. становить 64288, 7 тис. грн.

На обліку у підрозділі знаходиться 4150 пільгових категорій громадян, яким за 10 місяців п.р. нараховано пільг на оплату житло-комунальних послуг на загальну суму 4900 тис. грн., а також здійснено інші виплати, видано 235 тисяч купонів для проведення оплати за безкоштовне перевезення інвалідів війни I-II групи, потерпілих внаслідок аварії на ЧАЕС пільгових категорій I-II категорій, інвалідів загального захворювання I-II групи та непрацюючим пенсіонерам віком 65 років і більше) в сумі 800 тис.грн., виплачено двом сім’ям допомогу, діти яких хворіють на рідкісні захворювання, на суму 178,0 тис. грн. та ін.

За звітний період управлінням прийнято 6799 заяв для призначення всіх видів соціальної допомоги, видано 23200 довідок, надано близько 10000 усних консультацій та 15 письмових відповідей на заяви та звернення громадян.

Для виведення зарплати з тіні створено робочу групу щодо детінізації доходів, підвищення рівня заробітної плати та легалізації зайнятості населення міста. Протягом 2017 року робочою групою проведено обстеження 157 суб’єктів підприємницької діяльності та виявлено15 незареєстрованих найманих працівників, з яких на даний час зареєструвалось 13 найманих осіб.

Заслухавши та обговоривши інформацію начальника управління соціального захисту населення, сім’ї та праці Ігора Грицика, вирішено взяти її до відома та вважати роботу управління задовільною.

Впродовж засідання детально розглянуто й інші питання порядку денного, з яких прийнято відповідні рішення.

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту