Чортків online

Робота над стратегією розвитку Чорткова триває

 

Чергове засідання робочої групи із розробки стратегії розвитку міста Чорткова, до складу якої ввійшли депутати міської ради, члени виконавчого комітету, громадські активісти відбулось за участі голови правління ГО “Агенції “Спільні зусилля”, засновника та керівника “Школи мерів” Руслана Рохова, консультанта зі стратегічного планування Володимира Проскурніна (м. Київ), архітектора Грем Бішоп (м. Лондон), всечесних отців, керівників і студентів вищих навчальних закладів міста та ін.

Міський голова, голова робочої групи Володимир Шматько, звертаючись до присутніх, зазначив, що основна мета зустрічі є опрацювання концепції стратегії розвитку Чорткова, її удосконалення, внесення змін і доповнень. 
У цьому напрямку вже проведено певну роботу, визначено напрями розвитку громади, в кожному з яких окреслено низку необхідних стратегічних цілей. 
Для втілення поставлених задач, колектив міської ради бере активну участь у різних тренінгах і навчаннях, зокрема, в інноваційній освітній програмі “Школа мерів”, що покликана навчити міських голів разом з їх командами до управління містами в умовах децентралізації влади за сучасними стандартами.

“Я дуже радий, що на засіданні робочої групи спільно з нами працюватимуть експерти з м. Києва – засновник та керівник “Школи мерів” Руслан Рохов, консультант зі стратегічного планування Володимир Проскурнін, які допоможуть нам в реалізації проектів, пов’язаних зі сталим розвитком нашого міста”, – сказав Володимир Шматько.

Впродовж засідання присутнім презентовано стратегічне бачення розвитку громади міста, напрацьовано CWOT – аналіз за напрямками розвитку Чорткова, окреслено найближчі завдання для усіх членів робочої групи для досягнення стратегічних цілей.

 

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту