Чортків online

“Брейн-ринг” та “Що?Де?Коли?”

Фахівці Чортківського районного центру зайнятості спільно зі студентами  3 курсу Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу ім.О.Барвінського, спеціальності “Соціальна педагогіка” організували проведення інтелектуально-пізнавальних ігор                   “Брейн-ринг” та “Що?Де?Коли?” для учнівської молоді загальноосвітньої школи-інтернат                 та №2 І-ІІІ ступенів.

Метою проведення інтелектуальних ігор було перевірити отримані знання, виявити обізнаність у безмежному світі професій.

Учні активно та з цікавістю брали участь у різних конкурсах. Дев’ятикласники демонстрували не тільки свої знання, а й акторську майстерність, креативний підхід до виконання кожного завдання. Дуже зацікавив  школярів  конкурс  “Хто я?”, під час якого покладатися приходилося виключно на свою логіку та інтуїцію. Під час заходів учні розв’язували кросворди, загадки на профорієнтаційну тематику. Мозковий штурм “Най-най…” допоміг учням розширити свої знання про безмежний світ професій, проявити свою ерудованість, кмітливість та сформувати навики самостійного аналізу професй.

В заходах взяло участь 107 учнів, які висловили вдячність за організацію та проведення інтелектуально-пізнавальних ігор.

Рубрики: Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту