Чортків online

Шановні військовослужбовці військової частини А-1915, 44-ї окремої артилерійської бригади, ветерани війни та учасники АТО, воїни запасу, співробітники Чортківського об’єднаного міського військового комісаріату!

Від імені громади міста Чорткова, колективу міської ради, депутатського корпусу та від себе особисто прийміть щирі вітання з нагоди Дня Збройних Сил України!

Цей день – данина поваги мужнім, сильним, відважним – всім, хто своїм безприкладним героїзмом відстояв і продовжує відстоювати право нашого народу на свободу, право бути господарем на рідній землі.

Адже саме військовослужбовці, добровольці, у складний і трагічний для України час, коли російський агресор ступив на нашу землю, першими стали на її захист.

Сьогодні, схиливши голови, з молитвою згадуємо наших земляків Романа Ільяшенка, Романа Рущака, Руслана Коцюка, Дениса Громового, Ігора Штуника, Івана Сторчака й усіх, хто віддав своє життя в боротьбі за українську землю. 
Пам’ять про них назавжди залишиться в серцях жителів нашого міста.

Висловлюю глибоку подяку нашим землякам – жителям Чорткова й усім, хто нині несе військову службу в зоні АТО за мужність і відвагу, яку Ви щодня проявляєте захищаючи українську землю, ризикуючи здоров’ям та життям.

Спасибі за Вашу працю, за високий професіоналізм, відмінний бойовий вишкіл, за відданість присязі, за високий прояв патріотизму.

Бажаю усім із честю пройти складні випробування і повернутися до рідних домівок живими і здоровими!
Хай мирним буде небо над Україною! 
Божих благословень Вам і Вашим родинам!

Слава Україні! Героям Слава!

З глибокою повагою
міський голова Володимир ШМАТЬКО

Рубрики: Важливі | Новини

2 коментарі до Шановні військовослужбовці військової частини А-1915, 44-ї окремої артилерійської бригади, ветерани війни та учасники АТО, воїни запасу, співробітники Чортківського об’єднаного міського військового комісаріату!

  1. Ярослав сказав:

    Як з вами можна зв’язатися

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту