Чортків online

Шановні депутати міської ради, члени виконавчого комітету, працівники органів місцевого самоврядування, чортківська громадо!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

Це свято стосується кожного жителя Чорткова, адже разом ми самоврядна громада, що вирішує важливі питання місцевого значення, які відіграють вирішальну роль у розвитку та розбудові нашого міста, забезпеченні його життєдіяльності.

Переконаний, що реформа місцевого самоврядування, яка проводиться в Україні, дає перспективу для майбутнього розвитку нашої громади і країни в цілому. 
І якщо усі разом будемо рухатися в одному напрямку – прозоро працювати, легалізовувати бізнес та робочі місця, сплачувати податки, тоді у такої громади є добре майбутнє.

Я, як міський голова хочу подякувати усім, хто щоденною копіткою працею, ініціативністю, професійністю, вносить свій вагомий внесок у спільну справу – поліпшення добробуту наших жителів і міста в цілому.

З нагоди свята висловлюю вдячність та сподівання на подальшу плідну співпрацю своїм колегам, працівникам органів місцевого самоврядування, усім, кому довірено представляти інтереси чортківської громади.

Бажаю, щоб Вас розуміли та підтримували люди і ніколи не покидала віра, надія та любов.

Нехай Ваш професіоналізм та досвід сприяють розбудові та розвитку рідного Чорткова та стануть запорукою збереження миру і злагоди в Україні!

З глибокою повагою
міський голова Володимир ШМАТЬКО

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту