Чортків online

ФСК ” Кристал” – переможці відкритого обласного турніру з пляжного волейболу

Відбувся відкритий обласний турнір з пляжного волейболу в приміщеннях серед дівчат 2002 р. н. і молодших «Кубок мера м. Чорткова до Дня святого Миколая».

За ініціативи міського голови Володимира Шматька до Дня святого Миколая, в спортивному залі Чортківської гімназії ім. М. Шашкевча пройшли змагання з пляжного волейболу серед дівчат 2002 р.н. і молодших за головний приз “Кубок мера м. Чорткова”.

У турнірі взяли участь 8 команд, а саме: 2 команди ФСК ” Кристал” Чортківської міської ради, 2 команди ЧРК ДЮСШ, 2 команди Хоростківської ДЮСШ, команда Лановецької ДЮСШ, команда Чортківського гуманітарного педагогічного коледжу, що приймала участь поза конкурсом, як старша вікова група.

Головною метою змагань була підготовка та визначення кращої команди міста для участі в Чемпіонаті України, який вперше в Тернопільській області буде проходити саме в місті Чорткові з 19 по 21 січня 2018 року.

Популяризація цього виду спорту є незначною саме в західному регіоні України, оскільки минулого року наші дівчата вже пробивались у фінальну частину цих змагань, обігравши всіх опонентів з інших міст Західної України.

Розпочались змагання з двох товариських зустрічей, які в певній мірі служили розминкою та підготовкою команд до залікових змагань. Проте, можна було відмітити основне – боротьба за “Кубок мера м. Чорткова” буде напруженою.

Методом жеребкування команди були розділені на 2 підгрупи, у яких відповідно зіграли вирішальні ігри.

Фінальна частина була по справжньому захопливою. Набравшись сміливості команди продемонстрували високий рівень майстерності.

Гра за ІІІ -ІV місце між командами Хоростківської та Лановецької ДЮСШ була найзавзятішою за всі змагання. Обидві команди не бажали поступатись одна одній ні на крок, лише вирішальна 3 партія змогла визначити переможця.

За першість змагались дві місцеві команди, які переконливо забезпечили собі вихід у фінал – це команда ФСК ” Кристал” Чортківської міської ради та команда ДЮСШ. У фінальній грі юні спортсменки проявили неабияку наполегливість, вміння й силу духу. З рахунком 2:0 перемогла команда ФСК ” Кристал”, що напередодні свята стало справжнім подарунком.

Учасники та суддівська колегія турніру висловлюють щиру вдячність за підтримку міському голові Володимиру Шматьку, організатору солодкого стола для учасників “ГОЛЬСКІ СВІТ КОМПАНІ”, директору ДЮСШ Василю Градовому.

Переможці та призери нагороджені грамотами, медалями та кубками відділу молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради.

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту