Чортків online

Святий Миколай іде

В РБК імені К. Рубчакової відбулась святкова вистава «СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ІДЕ» , присвячена Дню Святого Миколая, для дітей-сиріт, дітей-переселенців, дітей, сім’ї котрих опинилися у важких життєвих обставинах, дітей з обмеженими фізичними можливостями і дітей, батьки яких були або є учасниками бойових дій в зоні АТО.

На святковому заході були присутні представники міської і районної влади, духовенство, дорослі та маленькі жителі нашого міста і району.

Всечесні отці привітали усіх зі святом і побажали слідувати прикладу Святого Миколая Чудотворця та допомагати усім, хто цього потребує, дарувати оточуючим тепло та любов. Духовні отці закликали малечу бути слухняними протягом усього року та разом з присутніми заколядували “Ой, хто, хто Миколая любить”.

Святкового настрою, радості й приємних сподівань присутнім додала вистава, яку підготував творчий колектив РБК імені К. Рубчакової під керівництвом директора будинку культури Йосипи Овод, народний аматорський фольклорний ансамбль «Гаївочка» керівник Наталія Колодюк, зразковий ансамбль танцю «Джерельце» керівник Тетяна Жук та вокально-хореографічна театральна студія “Едельвейс” керівник Єлизавета Чуйко.

Надзвичайно чарівна вистава подарувала дітям святкове чудо: зустріч з Велики Гостем – Святим Миколаєм і ангеликами.

На завершення свята діти отримали подарунки від Святого Миколая, які йому допомогли придбати служба у справах дітей міської ради і Центр соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді міської ради.

Центром соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді міської ради закуплено 300 подарунків на суму 41 967, 56 тис. грн. згідно з Програмою «Соціальна підтримка сімей, дітей та молоді на 2015-2017 р.р.» для дітей з обмеженими фізичними можливостями і дітей, батьки яких були або є учасниками бойових дій в зоні АТО.

Служба у справах дітей придбала подарунки згідно з міською Програмою «Подолання дитячої бездоглядності і безпритульності на 2016-2018 р.р.» на 23 840 тис. грн. . Подарунки отримали 55 дітей-сиріт і дітей, сім’ї котрих опинилися у важких життєвих обставинах, дітей-переселенців.

 

 

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту