Чортків online

Проект порядку денного засідання виконавчого комітету 22 грудня 2017 року

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО

засідання виконавчого комітету

Чортківської міської ради

22 грудня 2017 року

 

1.Про звернення громадян до Чортківської міської ради та підвідомчих служб міста.

2.Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 17 жовтня 2016 року №440 «Про затвердження інструкції з діловодства у Чортківській міській раді».

3.Про затвердження розпоряджень міського голови.

4.Про затвердження плану роботи виконавчого комітету міської ради на І квартал 2018 року.

5.Про затвердження доопрацювання (актуалізації) звіту про оцінку нежитлової будівлі (загальною площею 29,1 кв.м) , що містить невід’ємні поліпшення, здійснені під час оренди в м. Чортків по вул. Андрея Шептицького,11.

  1. Про погодження режиму роботи ТОВ «ОККО-РІТЕЙЛ».

 7.Про надання містобудівних умов та обмежень на «Реконструкцію частини приміщення складу-магазину під житло» по вул. Залізнична,85 в місті Чорткові.

  1. Про надання містобудівних умов та обмежень на «Реконструкцію житлової квартири» по вул. Дмитра Пігути, 27 кв. 2 в м. Чорткові 
  1. Про надання дозволу ФОП Алєксєєву Денису Володимировичу на розміщення зовнішньої реклами – сітілайтів в місті Чорткові по вул. Степана Бандери.
  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок в місті Чорткові по вул. Дениса Січинського, 31, власник – гр. Галівушка Антін Богданович.
  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок в  м. Чортків по вул. Бучацька,2, власник – гр. Гуменюк Володимир Михайлович.

12.Про  присвоєння  поштової  адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди в місті Чорткові по вул. Залізнична, 93, власник – гр. Корнак Мирослав Дмитрович.

13.Про зміну поштової адреси на квартиру в м. Чорткові по вул. Вокзальна,10/18А, власники – гр. Лєбєдєв Олександр Миколайович, гр. Лєбєдєва Галина Вікторівна,  гр. Лєбєдєв Юрій Олександрович.

14.Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди в місті Чорткові провулок Граничний, 9,власник – гр. Ліпінська Марія Костянтинівна.

15.Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок (незавершене будівництво 91%) в м. Чорткові по вул. Степана Бандери, 54 В, власник – гр. Маржан Ганна Миколаївна.

16.Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди в місті Чорткові по вул. Білецька, 34 А, власник – гр. Нісевич Богдан Іванович

  1. Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 24.12.2014р. №355 «Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок з відповідною частиною господарських будівель і споруд в м. Чорткові по вул. Залізнична,93А, власники – гр. Присяжний Андрій Ярославович – 1/3ч.; гр. Присяжний Степан Ярославович – 1/3ч.; гр. Присяжний Олег Ярославович – 1/3ч.

18.Про надання дозволу ТзОВ «АВЕРСІ» на розміщення зовнішньої реклами   в м.Чортків по вул. Тараса Шевченка,64/2

та вул. Степана Бандери, 54А.

 19.Про надання дозволу ФОП Чемерис Юлії Миколаївні на розміщення зовнішньої реклами – натяжних банерів (2 шт.)  в м.Чортків по вул. Копичинецька, 22А

  1. Про продовження терміну дії дозволу ФОП Гогулі Тетяні Вікторівні на розміщення зовнішньої реклами – штендера в м.Чортків по вул. Тараса Шевченка,5.

 21.Про продовження терміну дії дозволу ФОП Ткачук Наталії Данилівніна розміщення зовнішньої реклами – штендера в м.Чортків по вул. Тараса Шевченка,22. 

  1. Про присвоєння поштової адреси на садовий будинок в м. Чорткові по вул. Лісова, 107,власник – гр. Стойко Василь Васильович.        
  1. Про присвоєння поштової адреси на майновий комплекс в м. Чортків по вул. Копичинецька,57, власник – ПАТ «Укртелеком».

 24.Про продовження терміну дії дозволу ФОП Гуменюк Ганні Михайлівні на розміщення зовнішньої реклами – штендера в м.Чортків по вул. Тараса Шевченка,15.

  1. Про затвердження Додатку № 9 до Титульного списку об’єктів вулично – шляхової мережі м. Чорткова по поточному ремонту на 2017 рік.

26.Про зарахування коштів витрачених на  проведення  ремонтних  робіт в багатоквартирних будинках, які знаходяться на балансі КП «Чортків дім» в рахунок квартирної плати.

  1. Про затвердження тарифу на послугу з вивезення твердих побутових відходів у місті Чортків.
  1. Про затвердження розрахунків на відшкодування різниці в тарифах по водопостачанні.

29.Про встановлення вартості харчування для дітей пільгових категорій.

30.Про встановлення вартості харчування однієї дитини та плати за утримання дітей в дошкільних навчальних закладах.

31.Про звільнення від сплати за харчування дітей у дошкільних навчальних закладах.

  1. Про встановлення вартості харчування дітей в Чортківській ЗОШ – інтернат І-ІІІ ступенів на 2018 рік.
  1. Про оплату за заняття в навчально-оздоровчому комплексі (басейні).

34.Про затвердження тарифу за надання послуг з реєстрації  актів цивільного стану.

  1. Про видачу дубліката свідоцтва про право власності на житло  по   вул. пров. Копичинецький, 5 в місті Чорткові, власник – гр. Гриців Тетяна Григорівна.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту