Чортків online

Мости Чорткова обстежать та виготовлять технічні паспорти

З метою виготовлення звіту та технічних паспортів  з обстеження мостів міста Чорткова Володимир Шматько провів зустріч із директором виробничого об’єднання  «Габіони Захід Україна» Романом Білоросюком.

На балансі Чортківської міської ради знаходиться три дорожніх мости (вул. Білецька, вул. Залізнична – вул. Бандери, вул. Копичинецька) та два пішохідних через річку Серет (вулиці Копичинецька, Надрічна).

«Жоден з мостів не має технічного паспорта, і ми не знаємо, наскільки безпечними вони є. Тому, необхідно визначити доцільне навантаження на мости, аби не дозволити проїзд через них великогабаритному транспорту, що нищить дорожнє покриття нашого міста», – зауважив міський голова.

Окрім вищезгаданої проблеми на зустрічі обговорили питання укріплення автодороги по вулиці Копичинецькій, що потерпає через ерозійні зсуви.

Влада міста на чолі з міським головою Володимиром Шматьком мають чітку позицію стосовно цих проблем та вживатимуть необхідних заходів для збереження дорожнього покриття Чорткова.

 

 

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту