Чортків online

Розвиток спорту у Чорткові триває!

20 січня поточного року на базі спортивного-оздоровчого комплексу “Економіст” Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу відбувся футзальний турнір до Дня соборності України.

У переддень свята Дня соборності України з метою об’єднання української нації, популяризації  спорту, здорового способу життя  та спілкування відділом молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту міської ради організовано футзальний турнір.

На запрошення міського голови Володимира Шматька позмагатись у футзальному турнірі з командою міської ради м. Чорткова приїхали команди міських рад Хмельницького,Чернівців, Кам’янець-Подільського, Городенки та збірна міських голів України.

За результатами проведеного турніру перемогли здобули:

І місце – команда міської ради м. Городенка ( Івано-Франківська обл.);

ІІ місце – команда міської ради м. Чернівців;

ІІІ місце – команда міської ради м. Чорткова.

Міський голова Володимир Шматько нагородив команди-призерів  та команди-учасниць кубками, грамотами та медалями Чортківської міської ради.

Організатори турніру висловлюють подяку ректору Тернопільського національного економічного університету Андрію Крисоватому за надання залу спортивно-оздоровчого комплексу “Економіст” для проведення цих змагань, суддівській колегії, збірній мерів України та усім командам,  глядачам й вболівальникам за активну участь та підтримку.

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

 

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту