Чортків online

Із чергового прийому громадян

У Чортківській міській раді відбувся черговий прийом громадян, який провели в.о. міського голови Олег Недокус та заступник міського голови Роман Тимофій.

Серед питань, з якими звернулися жителі міста – проблема розподілу земельної ділянки, виділення матеріальної допомоги та інше.

Зокрема, мешканці багатоквартирного будинку, що за адресою вул. Броварова, 68 звернулись з проблемою розподілу земельної ділянки, яку вони разом із жителями сусіднього будинку (вул. Броварова, 70) не можуть вирішити ще з літа минулого року.

Днями раніше члени постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин, екології та сталого розвитку разом із начальником відділу земельних ресурсів та охорони навколишнього середовища Роксоланою Губ’як побували за вищезгаданою адресою для вивчення проблемного питання та розробили план його вирішення. Однак, мешканці сусідніх будинків не можуть дійти згоди щодо плану розподілу, а згодом і приватизації земельних ділянок.

Заступник міського голови Роман Тимофій дав чітку рекомендацію заявникам, щоб ті рухались у правовому полі, готуючи документацію для приватизації земельної ділянки, а начальник відділу земельних ресурсів та охорони навколишнього середовища Роксолана Губ’як порадила звернутися за допомогою до юриста та архітектора, щоб розробили свій план розподілу земельної ділянки. А згодом, швидше за все, цю проблему вирішуватиме суд.

Також на прийомі побувала жителька нашого міста, яка просила матеріальної допомоги для лікування свого чоловіка – інваліда І групи. В.о. міського голови Олег Недокус пообіцяв посприяти у вирішенні цього питання.

Усі звернення уважно вислухано та детально розглянуто. Окремі питання доручено детально опрацювати керівникам відповідних структур міської ради для подальшого їх вирішення у визначений діючим законодавством термін.

 

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту