Чортків online

Проект порядку денного тридцять п’ятої сесії Чортківської міської ради

              ПРОЕКТ

порядку денного  тридцять  п’ятої  сесії

Чортківської міської ради VІІ скликання  02 лютого 2018 року

1.Про  стан  законності, боротьби  зі  злочинністю та охорони  громадського порядку  в  м. Чорткові за 2017 рік.

  1. Про звіт голів  постійних  комісій   міської ради з бюджетно – фінансових,економічних питань, комунального майна  та інвестицій, з питань житлово-комунального господарства, транспорту  і зв’язку.

3.Звіт  секретаря міської ради  про роботу  Чортківської міської ради за період з 06.11.2015 по 01.01.2018р.

4.Про  виконання  Програми фінансування видатків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Чорткові  за 2017 рік.    

5.Про хід виконання міської Програми подолання дитячої безпритульності  та бездоглядності на 2016 – 2018 роки  за 2017 рік.

6.Про хід  виконання  Програми розвитку футболу  в місті Чорткові на  період 2016 -2021 та  міської Програми розвитку волейболу  і баскетболу на 2016-2020 роки за 2017 рік.

7.Про роботу Чортківського комунального ринку  за 2017 рік.

8.Про затвердження  Програми « Подарунок немовляті» на 2018 рік в м. Чорткові.

9.Про внесення змін та затвердження Статуту комунального підприємства «Чортківський комбінат комунальних підприємств»  в новій  редакції

10.Про внесення змін в рішення міської ради від 06 вересня 2016 р.  № 292 “Про затвердження Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних  будинків /ОСББ/ у м. Чорткові на 2016-2020 роки”

11.Про затвердження Програми оптимізації системи теплопостачання  міста Чорткова на 2018 рік

  1. Про прийняття в комунальну власність територіальної громади міста Чорткова   потужностей по водопостачанню та водовідведенню ТзОВ « Радехівський  цукор».

13.Про спів фінансування  проекту « Реконструкція біологічних очисних споруд продуктивністю 7000 м куб/ добу  з виділенням 1-го  пускового комплексу на 4000 м куб/добу»

  1. Про звернення до депутатів Чортківської районної ради.

15.Про внесення змін до рішення міської ради № 894 від 12 грудня 2017 року «Про міський бюджет на 2018 рік»

16.Про внесення  змін до рішення  міської ради від 12 грудня 2017 року № 909  «Про оплату праці міського голови на 2018 рік».

17.Про затвердження Положення про Управління культури, релігії та туризму Чортківської міської ради

18.Про надання дозволу громадянам на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

19.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок.

20.Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  та передача їх у власність громадянам.

21.Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу на конкурентних засадах (земельних торгах) окремими лотами.

22.Про надання дозволу Окіпному Ярославу Романовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0300 га  в оренду для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (складське приміщення – гаражі) по вул. Богдана Хмельницького,14-А в м. Чорткові.

23.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території (зміна цільового призначення) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) по вул. Лісова в м. Чорткові (за заявою Ковбель М.В.).

24.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території (зміна цільового призначення) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) по вул. Лісова в м. Чорткові (за заявою Вітіва А.І.).

25.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території (зміна цільового призначення) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) по вул. Дачна в м. Чорткові (за заявою Малюти В.С.).

26.Про затвердження детального  плану  території для будівництва критого ринку по вул. Олеся Гончара в місті Чорткові Тернопільської області.

27.Про доповнення до рішення  міської  ради  від 12 грудня  2017 р. №907 «Про внесення змін до рішення  міської  ради від 11 серпня  2017 р. №766 «Про звільнення від  сплати  земельного  податку  на 2018 рік» (за зверненням Тернопільського обласного центру з гідрометеорології, 6 державної пожежно-рятувальної частини; ГБК «Автолюбитель».)

28.Про надання дозволу Чортківській районній раді на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування, орієнтовною площею 0,1100 га для обслуговування комплексу по вул. Зелена,3 в м. Чорткові (за зверненням  Чортківської районної ради ).

29.Про надання дозволу Чортківській районній раді на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування, орієнтовною площею 0,1500 га для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (обслуговування комплексу) по вул. Юрчинських,33 в м.Чорткові (за зверненням  Чортківської районної ради .).

30.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель Міжшкільному навчально-виробничому комбінату трудового навчання та професійної орієнтації учнів Чортківської районної ради для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти по вул. Степана Бандери,69 в м. Чорткові.

31.Про надання дозволу Кобелі Тарасу Ярославовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0471 га у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Дениса Січинського,16 в м. Чорткові.

32.Про надання дозволу Ошовському Олександру Анатолійовичу  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0357 га  в оренду для будівництва та  обслуговування будівель ринкової інфраструктури (обслуговування нежитлового приміщення) по вул.   Андрея Шептицького,11 в м. Чорткові.

33.Про внесення змін в рішення міської ради від 10.10.2017р. № 826 «Про надання дозволу  Клюх Михайлу Степановичу, Клюх Ользі Петрівні, Клюх Надії Михайлівні, Клюх Арсенію Степановичу, Клюх Степану Михайловичу, Клюх Ользі Володимирівні, Басарабі Віталію Юрійовичу, Клюх Богдану Степановичу, Клюх Ользі Богданівні, Клюх Миколі Богдановичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0521 га у спільну сумісну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) по вул. Залізнична, 37  в м. Чорткові» у зв’язку зі зміною прізвища.

  1. Різне.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту