Чортків online

Із чергового прийому громадян

 

Традиційно, щопонеділка міський голова Володимир Шматько проводить прийом громадян.

Черговий прийом громадян відбувся за участі заступника міського голови Олега Недокуса, начальників відділу земельних ресурсів та охорони навколишнього середовища Роксолани Губ’як, відділу містобудування, архітектури та капітального будівництва Уляни Глущук, начальника Чортківського водоканалу Віктора Гордієнко.

Сьогодні звернення жителів міста стосувались порушення добросусідських відносин, виділення матеріальної допомоги, земельні питання та ін.

Зокрема, мешканець багатоповерхового будинку, що за адресою вул. Незалежності, 67, звернувся до мера зі скаргою на сусідів, які підтопили його квартиру та поводяться недобросовісно стосовно мешканців інших квартир.

З проханням виділення земельної ділянки під садівництво звернувся житель вулиці Ягільницької. Володимир Петрович пообіцяв посприяти у вирішенні цього питання. Наразі воно на контролі у заступника міського голови Олега Недокуса.

Також на прийомі у міського голови побував працівник дитячого дошкільного навчального закладу № 6, який просив матеріальної допомоги для покращення житлових умов, а саме для заміни електролічильника. Оскільки сім’я перебуває у дуже скрутному матеріальному становищі, мер погодився вирішити проблему заявника.

Вислухавши і розглянувши усі звернення, Володимир Шматько доручив керівникам комунальних підприємств і працівникам відповідних структурних підрозділів міської ради сприяти у їх вирішенні у визначений діючим законодавством термін.

 

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту