Чортків online

Інформація про проведення обласної державно-громадської операції «Діти вулиці.Вокзал»

Служба у справах дітей Чортківської міської ради, спільно з іншими суб’єктами профілактичної правовиховної роботи на місцях проводять  в період з 05 лютого по 05 березня 2018 року  державно-громадську операцію “Діти вулиці. Вокзал” та інші профілактичні заходи в місті Чортків,  з метою розв’язання проблем дитячої бездоглядності, попередження негативних проявів, покращення профілактичної право-виховної роботи у дитячому середовищі.

Дана операція спрямована на попередження  випадків дитячого травматизму, смертельних випадків внаслідок розваг дітей поблизу водоймищ, будівельних майданчиків та інших територій підвищеного ризику, з піротехнічними, вибухонебезпечними засобами і пристроями, дотримання правил поведінки на вулиці та ігрових площадках.

З метою захисту законних прав та найкращих інтересів дітей, буде проводитись робота із законними представниками дітей. Зокрема: – здійснення контролю щодо забезпечення житлових та майнових прав дітей, які опинились у складних життєвих обставинах – надання роз’яснень про права дитини і обов’язки батьків, відповідно до Законів України «Про охорону дитинства», «Про освіту» та Сімейного кодексу України;  – надання допомоги в оформленні документів. 

  Просимо звернути увагу батьків або осіб,  які їх замінюють, на перебування   неповнолітніх у вечірній та нічний час в закладах дозвілля, кафе, барах, ресторанах, на вулицях та інших громадських місцях на території міста.

 

Служба у справах  дітей

Чортківської міської ради

 

Рубрики: Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту