Чортків online

Муніципальна поліція Чорткова здійснила чергові рейди

З метою впорядкування торгівлі на ринку міста Чорткова та обстеження наявності визначених законодавством дозвільних документів в осіб, що здійснюють торгівлю (відповідно до пункту 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні») та згідно з розпорядженням Чортківського міського голови Володимира Шматька від 26 січня 2018 року № 24-од «Про створення комісії з перевірки дозвільних документів в осіб, що здійснюють торгівлю на території міського комунального ринку у м. Чорткові» працівниками муніципальної міліції здійснено таку перевірку.   

Під час рейду виявлено 6 правопорушень та складено 6 відповідних протоколів відповідно до статті 159 Кодексу України про Адміністративні правопорушення. Відповідно до цієї статті «порушення правил торгівлі на ринках тягне за собою попередження або накладення штрафу на громадян від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і попередження або накладення штрафу на посадових осіб – від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян».

На виконання розпорядження міського голови від 06 листопада 2017 року № 300-од «Про встановлення стрічок безпеки для уникнення ковзання» працівниками муніципальної поліції була проведена роз’яснювальна робота з власниками торгівельних закладів, керівниками підприємств, установ та організацій  щодо облаштування входів до приміщень стрічками безпеки для уникнення ковзання.

 

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту