Чортків online

Нові досягнення Чорткова у пляжному волейболі

За підтримки міського голови Володимира Шматька та депутатів міської ради спортсмени нашого міста взяли участь у ІІ турі Всеукраїнських змагань з пляжного волейболу. Турнір проходив у місті Харкові з 8  по 11 лютого поточного року.

Наше місто, як і Чортківщину в цілому, представляла пара дівчат – учнів Чортківської гімназії ім. М. Шашкевича – Інна Расевич та Тетяна Процків. Дівчата здобули перемогу над командою з міста Дніпра, але програли представникам міста Квасилова (Рівненська область).

Нагадаємо, що І тур чемпіонату  відбувся у січні цього року у Чорткові, де взяли участь 33 команди зі всієї України, 6 з яких представляли наше місто.

Тренер чортківської команди Володимир Шевчук зазначив: «Наші дівчата виступали вперто і переконливо. Оскільки ми – дебютанти у цьому виді спорту, нам було важко через брак досвіду. Але ми  зі всіх сил боролися  за рейтингові очки і довели, що заслуговуємо бути серед найкращих».

Завзята праця і наполегливість допомогли нашим спортсменкам опинитися у першій частині рейтингової таблиці. Таким чином, їх чекає фінал, що відбудеться 2-4 березня у місті Кривому Розі.

З новими ідеями, свіжими силами та набутим досвідом наші волейболісти крокують до фінальної частини. Сподіваємося на хороші результати у цьому новому для Чорткова виді спорту.

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту