Чортків online

Паркування на тротуарах суперечить Правилам благоустрою міста Чорткова

 Працівники муніципальної поліції міста Чорткова виявили чергове адміністративне правопорушення за статтею 152 КУпАП, а саме: влаштування стоянки автомобіля на тротуарі, та склали відповідний протокол про адміністративне правопорушення.

Згідно з пунктом 11 частини 2.4 розділу 2 Правил благоустрою Чорткова громадянам забороняється влаштовувати стоянки (паркування), ремонтувати, мити та заправляти автомобілі,мотоцикли, мопеди та інші транспортні засоби на прибудинкових територіях (дворах), тротуарах, парках і скверах на берегах річок та водойм, зелених зонах.

За недотримання статті 152 КУпАП передбачено накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян-суб’єктів підприємницької діяльності – від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Муніципальна поліція Чорткова закликає громадян не порушувати Правил благоустрою міста, щоб не створювати дискомфорту жителям та не притягатися до адміністративної відповідальності.

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту